Branche

Efficiënte Recycling: Van ontwerp tot realisatie

RvB-Groep-kunststof-recycling-002
RVB Kunststof Reycling - 1
RVB Metaal Recycling - 2
RVB Metaal Recycling - 7
Metaal Recycling - Stellendam dronefoto 8
RVB Papierrecycling - Reukema 1
RvB-Groep-papier-recycling005

De recyclingindustrie staat voor grote uitdagingen, vooral met betrekking tot schaalvergroting en efficiëntie. RvB Groep biedt oplossingen door samen te werken aan het ontwerp en de realisatie van recyclinglocaties, waarbij zij hun expertise combineren met de kennis van de klant. Vanaf het verkrijgen van vergunningen tot het bouwen en inrichten van de locatie, biedt RvB Groep turn-key oplossingen die voldoen aan alle wet- en regelgeving.

Graag visualiseren wij samen met u uw ideeën en ervaringen aan de ontwerptafel. Of het nu gaat om een uitbreiding of volledig nieuw te realiseren locatie. Wij combineren uw gedachten, kennis en ervaringen met onze turn-key aanpak. Dat werkt!

Vanuit de schets verwerken wij de oplossingen tot een bruikbaar document om vergunningen aan te vragen en overige processen in de voorbereidende fase vorm te geven. Wij verdiepen ons in vraagstukken zoals waterafvoer, brandveiligheid en toetsen de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Wij zijn bekend met deze processen en kunnen deze van ontwerp tot realisatie turn-key verzorgen, zowel uw volledige bebouwing als de terreinverharding. Onze engineers verzorgen vergunningen, visualisaties, bouw- en civieltechnische ontwerpen en milieu- en geotechnische onderzoeken. Hiermee wordt een definitief ontwerp met een plan van aanpak samengesteld. Onze realisatie pakt dit op en realiseert vervolgens uw project volgens het plan van aanpak.

Wij hebben al meerdere opdrachtgevers in dit volledige proces mogen begeleiden en diverse recycling-plants gerealiseerd.

Wij creëren rust en zekerheid; u blijft doen waar u goed in bent, en wij realiseren tegelijkertijd uw wens: een efficiënte recycling plant waarmee geplande doelstellingen haalbaar zijn.

Kunststofrecycling

De EU heeft ambitieuze doelstellingen gesteld voor het recyclen van plastic verpakkingen. RvB Groep werkt graag samen met u aan de realisatie van deze doelen. Van ontwerp tot realisatie, onze expertise zorgt voor een naadloze overgang naar een duurzame recycling locatie. Wij bieden onder andere oplossingen voor opslag, terreininrichting, procesregulering en brandveiligheid, met een focus op het behalen van milieudoelstellingen.

oplossingen voor kunststofrecyclers
RvB-Groep-kunststof-recycling-007

Metaalrecycling

Metaalrecycling vereist een solide basis, waarbij RvB Groep expertise biedt in vloeistofdichte vloeren, terreininrichting met blokken wanden en opstallen. Daarbij rekening houdend met milieueisen en brandveiligheid. Onze turn-key aanpak omvat alles, van vergunningen tot bouw en ontwerp, waardoor uw recycling locatie voldoet aan alle wet- en regelgeving en efficiënt functioneert.

oplossingen voor zwaarbelaste terreinen
RVB Metaal Recycling - 4

Papierrecycling

In een wereld waarin duurzaamheid centraal staat, speelt papierrecycling een cruciale rol. RvB Groep biedt op maat gemaakte oplossingen voor de inrichting van recycling locaties, met aandacht voor waterafvoer, brandveiligheid en milieubelasting. Samen streven we naar een circulaire economie door efficiënte product stromen en duurzame processen.

RvB en papierrecycling
RvB-Groep-papier-recycling005