Branche

Leisure

RVB Leisure - Breskens camerafoto 19
RVB Leisure - Someren foto 48
RVB Leisure - Someren foto 1
RVB Leisure - Someren foto 23
RVB Leisure - Someren foto 59
RVB Leisure - Breskens dronefoto 39

Van plan tot uitvoering

De Leisure-markt is bezig aan een sterke opmars. Het is de verzamelnaam voor alles wat met vrije tijd te maken heeft: van sportvoorzieningen tot vakantieparken en hotels. Een diverse markt waarbij alle verschillende onderdelen, bij aanleg of uitbreiding vragen om een unieke aanpak.

Zeker omdat er veel afstemming nodig is met gemeentes, provincies en waterschappen. Dit zowel in de ontwerpfase, denk aan vergunningen en realisatie. Er wordt gekeken naar de totale gebiedsontwikkeling en duurzaamheid speelt een rol. Want hoe zit het met de energievoorziening, de milieubelasting en hoe sluit een plan aan op de natuur.

RvB Groep biedt turn-key partnership

Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen van voorzieningen bijvoorbeeld als het gaat om vakantieparken. Zowel voor uitbreiding als totaal nieuwe concepten hebben veel projecten mogen begeleiden. Wij brengen de succes- en faalfactoren van de business case in kaart en zien dat als startpunt van de samenwerking.

Inclusief de laadinfrastructuur

Met ons team van engineers verzorgen wij visualisaties en complete 3d belevingen, bouw- en civieltechnische ontwerpen, milieu- en geotechnische onderzoeken. Daarmee creëren wij een integrale oplossing voor gebouwen, de aanleg van groen, water en vijvers maar ook de gehele infrastructuur. Wat dat laatste betreft nemen we uiteraard ook bijvoorbeeld de laadinfrastructuur van elektrische auto’s mee en de mogelijkheid zelf elektriciteit op te wekken. Creativiteit zetten we om in een werkend plan en voeren het uit.

Pieter
Neem contact op met
Pieter Meijer