B-Cis ontwerp en bouw
Projecten

Ontwerp en bouw hoofdkantoor met bedrijfshal

Ontwerp en bouw van nieuw hoofdkantoor met bedrijfshal

Toen de huidige locatie niet meer voldeed ging B-CIS op zoek naar een betrouwbare partner om een nieuwe plek te creëren die beter paste bij hun groei en ambities. Die partner werd gevonden in de RvB Groep, dat van begin tot eind was betrokken bij het ontwerp en de realisatie van het nieuwe kantoor met bedrijfshal.
OPDRACHTGEVER

B-CIS

B-CIS is specialist in funderingen. Het bedrijf is marktleider op het gebied van cementgebonden funderingsmateriaal uit secundaire grondstoffen.

Voorkant pand
Ontwerp

Ontwerp, Engineering en Bouwmanagement

RvB Groep verzorgden het gehele traject van Ontwerp & Engineering en bouwmanagement tot en met de inrichting van het nieuwe kantoor. Ook stelden we het investeringsvoorstel en het plan van aanpak op. Daarnaast waren we verantwoordelijk voor de algehele planning, het aanvragen van alle benodigde vergunningen, het kostenmanagement en de aan- en uitbesteding van onderaannemers en leveranciers.

Onderbouwde keuzes

Hierdoor kon B-CIS onderbouwde keuzes maken en weloverwogen investeren in de nieuwbouw. Tijdens de uitvoering hielden we regie op alle partijen en bewaakte we de kwaliteit en veiligheid op de bouwplaats.

Eindresultaat
Detail

Wat vindt de opdrachtgever?

“We kwamen bij RvB terecht omdat we regelmatig samenwerken. In de afgelopen jaren is RvB een betrouwbare en prettige samenwerkingspartner gebleken. In het voortraject is goed geluisterd naar onze wensen. De juiste mensen zijn in kaart gebracht en betrokken bij de bouw. Ook de inkoop is slim en efficiënt gedaan. Vanaf het begin is er een bouwbegeleider op de bouw aanwezig die het hele traject begeleid. Voor ons is dat prettig, omdat hij ook bij de voorbereiding aanwezig was. Hij houdt ons goed op de hoogte van de ontwikkelingen.”

BENIEUWD WAT RVB GROEP KAN BETEKENEN VOOR UW PROJECT?
Neem contact met ons op