06 Reukema
Projecten

Compleet ingericht buitenterrein

Ontwerp en realisatie van een complete terreininrichting

Voor Reukema in Harderwijk heeft de RvB Groep het complete buitenterrein ontworpen en aangelegd. Belangrijke eisen van de opdrachtgever: een vloeistofdichtterrein bestand tegen zware belasting.
OPDRACHTGEVER

Reukema

Reukema is een internationale handelsonderneming die non-ferroschroot en papier verwerkt. Vanuit Harderwijk betrekt het bedrijf non-ferrometaalschroot bij lokale inzamelaars in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en West-Afrika en verkoopt dit aan verwerkers en smelterijen in voornamelijk Europa, China, India, Pakistan en Korea.

REUKEMA-front

Onderhoudsvriendelijk vloeistofdicht terrein

Door gebruik van zwaar materieel en grove materialen blijft een traditionele vloeistofdichte vloer niet duurzaam vloeistofdicht. Om dit te voorkomen is er gekozen voor een vloeistofdichte onder afdichting welke aangebracht is onder de vloer. Groot voordeel van deze vloeistofdichte oplossing is een 100% onderhoudsvrije vloer.

04 Reukema

Het terrein is voorzien van de benodigde riolering en afwateringsvoorzieningen. Het gehele terrein is afgewerkt middels een betonnen vloer. Als afscherming van het terrein is door de RvB Groep een in betonnen wand aangebracht. Deze is afgewerkt in combinatie met een staalconstructie en een aluminium wandbeplating. De totaal hoogte van de betonnen wand incl. staalconstructie is ruim 7 m1 hoog.

08 Reukema

Na de aanleg van diverse parkeerplaatsen, aanbrengen van een elektrische poort en verlichting is er een compleet terrein opgeleverd.

06 Reukema
BENIEUWD WAT DE RVB GROEP KAN BETEKENEN VOOR UW PROJECT?
Neem contact met ons op.