122_EBG_Karpervijver_1440 header
Projecten

Projectontwikkeling voor woningbouw in Zeist

Projectontwikkeling voor woningbouw in Zeist

In opdracht van de Evangelische Broedergemeente heeft RvB Groep de projectontwikkeling verzorgd voor de bouw van levensloopbestendige woningen en appartementen in Zeist. Het project is door RvB Groep turn-key opgeleverd.
Reconstructie - header
OPDRACHTGEVER

Evangelische Broedergemeente Zeist

De Evangelische Broedergemeente Zeist is gevestigd in de monumentale gebouwen op het Broeder- en Zusterplein. Het Broeder- en Zusterplein zijn onderdeel van de historische buitenplaats Slot Zeist.

Ontwikkeling van levensloopbestendige woningen

Het perceel waar de nieuwbouw is gerealiseerd, ligt bij Slot Zeist en is eigendom van de Evangelische Broedergemeente. De Broedergemeente heeft onder meer in Zeist woningen in bezit die onder andere worden verhuurd aan leden van het kerkgenootschap. In Zeist gaat het daarbij veelal om grotere woningen. Er is echter ook steeds meer vraag naar kleinere, levensloopbestendige woningen. De nieuwbouw voorziet in die behoefte.

122_EBG_Karpervijver_0428
122_Zinzendorflaan

Van berekening tot bouw

Het project omvat de bouw van vijf rijwoningen en zes appartementen. De woningen zijn nagenoeg energieneutraal en gelegen in een groene omgeving, nabij slot Zeist, met een prachtig uitzicht op de slotgracht. Op verzoek van de opdrachtgever heeft RvB Groep het volledige projectmanagement gedaan: van de berekeningen, tekeningen en vergunningaanvraag tot het begeleiden van de uiteindelijke bouw. Zo heeft RvB Groep onder meer de installatiewerkzaamheden en de afbouw verzorgd. Daarnaast is door de RvB Groep een brug geplaatst om de woningen te verbinden met de straat de Karpervijver.

BENIEUWD WAT RVB GROEP KAN BETEKENEN VOOR UW PROJECT?
Neem contact met ons op